Wat is P&R Events

Grenzen zijn slechts onvervulde wensen! Vanuit deze visie organiseert P&R Events  evenementen van klein tot groot. Wij hebben passie voor het vak en delen deze passie natuurlijk ook graag!
Authentiek, inventief en betrokken, dat kenmerkt onze stijl. Alles tot in de finesses geregeld, vormgegeven met oog voor de kleinste details. Een zekerheid als het gaat om de professionele organisatie van bedrijfs- en personeelsfeesten, familiefeesten, themafeesten, carnavalszittingen, teamdagen, business events, openingen en jubilea.

P&R Events verzorgt, indien gewenst, de complete catering, artiesten, DJ’s , bands, locaties, personeel, inventaris, waardoor de volledige productie in eigen hand blijft, hetgeen ervoor zorgt dat de lijnen kort zijn en absolute kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Ook het verhuur van tenten, BBQ’s, servies, bestek, etc. ligt in de mogelijkheden en kunt u bij ons voor terecht.
Kortom, P&R Events heeft alles in huis om elk evenement tot een grandioos succes te maken!

Wie is P&R Events

P&R Events is een jong en dynamisch team dat inmiddels zijn sporen verdiend heeft in het organiseren van een breed scala aan activiteiten in heel Limburg. Check onze Facebookpagina en blijf op de hoogte.

Samen delen we de passie om voor u klaar te staan en een tot de puntjes georganiseerd event tot uitvoer te mogen brengen.